Groeien in je vak als ondersteuner

Coaching voor managementassistenten, PMO'ers en (directie) secretaresses

  • Persoonlijke coaching in één of meer gesprekken
  • Afgestemd op jouw wensen en behoeften
  • Inzicht in je eigen competenties
  • Lastige situaties oefenen in een veilige omgeving
  • Ondersteun je (project)manager nog beter
Nu inschrijven Meer informatie
Coaching voor managementassistenten, PMO'ers en (directie) secretaresses
Datum
In overleg
Locatie
In overleg
Duur
In overleg
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Over onze coaching

Heb je het gevoel dat er meer in je werk zit? Dat het beter kan, maar je weet niet hoe? Wil je verder, maar is een enkele training niet de oplossing? Wil je groeien en ontwikkelen, je vleugels uitslaan als managementassistent, PMO’er of (directie)secretaresse?

Coaching geeft je een frisse kijk op jouw (werk)situatie in combinatie met je persoonlijkheid. In een aantal sessies word je je bewust van wat je allemaal kunt - en ook waar je minder goed in bent. Als dat nodig is, oefen je met lastige gesprekken of situaties. Samen kijken we of jouw ambities haalbaar zijn en hoe je die kunt bereiken.

Resultaat

  • Je hebt een duidelijk antwoord op je persoonlijke leer- of ontwikkelvraag 
  • Je weet wat je competenties zijn en kunt ze beter benutten
  • Je hebt beter inzicht in je eigen functioneren
  • Je hebt meer plezier in je werk
  • Je staat sterker in je schoenen om de rol te kunnen pakken die je wilt 

Opbouw van de coaching

Coaching is maatwerk: we bouwen het coachingstraject altijd op rond jouw leervraag. Allereerst vragen we je om een intakeformulier in te vullen; daarop kun je een groot deel van je vragen kwijt. Daarna volgt een persoonlijk intakegesprek met onze coach Anne-Beth Broeders. Zij stelt jou vragen en legt je haar coachrichting voor. Samen kiezen jullie, wat het beste bij jou past.

Voor de coaching werken we met een strippenkaart van 4 uur. Deze strippenkaart kun je inzetten naar behoefte: 2 gesprekken van 2 uur, 4 gesprekken van 1 uur – wat voor jou prettig en werkbaar is. Aan het eind van de strippenkaart bekijken we samen of je tevreden bent met je ontwikkeling. Heb je je doel bereikt of wil je nog een strippenkaart afnemen? Zo blijft het traject (én de kosten) overzichtelijk.

Over je coach

Je wordt gecoacht door Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van ondersteuner, vooral van grote teams en in projectvorm.

Haar manier van begeleiden is vooral gericht op de praktijk en het oefenen van situaties. Haar stijl is oplossingsgericht en met een flinke dosis humor. Anne-Beth zet haar jarenlange ervaring en alles wat ze zelf heeft geleerd graag in om het beste in jou naar boven te halen.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer/coach

Contact opnemen

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze trainingen of onze coaching? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!