Training

Gedrag beïnvloeden en succesvol samenwerken

  • Sterker in je schoenen staan als ondersteuner
  • Gedrag van anderen beter begrijpen
  • Beter omgaan met lastige situaties
  • Effectief gedrag bewust inzetten
  • Je (project)manager nog beter ondersteunen
Nu inschrijven Meer informatie
Gedrag beïnvloeden en succesvol samenwerken
Datum
Nog onbekend
Locatie
(nog) niet bekend
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Over onze training Gedrag beïnvloeden en succesvol samenwerken

Waar je ook werkt, je werkt altijd samen met andere mensen. Dat kan lastig zijn: mensen zijn allemaal verschillend, en soms krijg je te maken met ineffectief of zelfs contraproductief gedrag. Als ondersteuner ben jij vaak degene die daar het meeste last van heeft. Het is waardevol om te weten hoe je het gedrag van anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden. Dat is niet eenvoudig: je bewust worden van gedrag (van een ander en van jezelf) en het begrijpen is al een hele belangrijke stap.

In onze training Gedrag beïnvloeden en succesvol samenwerken leer je technieken en manieren om met lastige situaties op je werk (en daarbuiten) om te gaan. We oefenen met verschillende manieren en de effecten daarvan, zodat jij de aanpak kunt kiezen die voor jou het beste werkt.

Resultaat

  • Je kunt beter duiden waarom bepaald gedrag van jezelf en van een ander minder effectief of zelfs contraproductief is.
  • Je hebt, naast je primaire gedrag, een aantal andere vormen van gedrag en communicatie tot je beschikking. En je weet wat het effect daarvan kan zijn.
  • In uiteenlopende (werk)situaties sta je een stuk sterker in je schoenen.
  • Lastige werksituaties kun je ombuigen naar succesvolle samenwerkingen. 
  • Je hebt technieken, tips en theorieën geleerd die je meteen morgen in je werk kunt toepassen.

Opbouw van de training

De training bestaat uit één lesmodule van 4 uur. Allereerst bespreken we een aantal voorbeelden van (lastig) gedrag uit jouw eigen werkpraktijk. Vervolgens leren we je alles over de Roos van Leary: een hulpmiddel om gedrag te herkennen en effectief gedrag te kiezen. Natuurlijk gaan we oefenen met een aantal verzonnen situaties. Lukt het daarna om dit toe te passen op je eigen voorbeelden?

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).