Training

Sociale media beheren voor jouw team of afdeling

  • Leer welke kanalen je kiest
  • Maak accounts aan en beheer ze
  • Leer wat voor inhoud je moet plaatsen
  • Maak afspraken over hoe je met reacties om gaat
Nu inschrijven Meer informatie
Sociale media beheren voor jouw team of afdeling
Datum
02 november 2022
Locatie
Online
Duur
7 uur
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Sociale media zijn een vast onderdeel geworden van ons leven. Ook zakelijk wordt er veel gehaald en gebracht via deze kanalen. Bedrijven, afdelingen, projecten en teams gebruiken sociale media om nieuwsberichten te plaatsen en reclame te maken en om trends te signaleren en wervingsacties te doen. Het beheren van sociale media (Facebook, LinkedIn, Instagram) is een prachtige aanvulling op de taken van een ondersteuner. Jouw positie, als spin in het web van jouw team, is bij uitstek de plek om nieuws te vergaren en te verspreiden.

In deze training krijg je tips en handvatten over:

  • het waarom: hoe kies je welke kanalen jullie gaan inzetten?
  • de techniek: hoe maak je accounts aan en hoe beheer je ze?
  • de inhoud: wat ga je plaatsen?
  • het effect: hoe ga je om met reacties en hoe maak je daar afspraken over?

We oefenen met het opstellen van korte, zakelijke berichten en nemen de do's & don'ts met elkaar door.

De training duurt een halve dag, kan in company gegeven worden, eventueel in combinatie met een andere training, of via een individuele inschrijving.

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).