Training

Professioneel opdrachtgever- en opdrachtnemerschap voor ondersteuners

  • Grip houden op de opdrachten die je krijgt
  • Professionaliteit uitstralen en waarmaken
  • Consistent en effectief werken 
  • Omgaan met onprofessioneel opdrachtgeverschap
  • Je (project)manager nog beter ondersteunen
Nu inschrijven Meer informatie
Professioneel opdrachtgever- en opdrachtnemerschap voor ondersteuners
Datum
Nog onbekend
Locatie
(nog) niet bekend
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Over onze training Professioneel opdrachtgever- en opdrachtnemerschap

Als project- of managementondersteuner krijg je voortdurend opdrachten. Die zijn niet altijd meteen duidelijk. Waarom moet dit gebeuren? Wat moet het resultaat zijn? En waarom moet jíj dit doen? In deze training leer je hoe je grip houdt op opdrachten. Hoe je helder krijgt wat wel en niet onder jouw verantwoordelijkheid valt. Hoe je omgaat met onprofessioneel opdrachtgeverschap. Hoe je zelf opdrachten professioneel aanneemt. En hoe je ervoor zorgt dat het voor iedereen binnen jouw team duidelijk is wat jij doet - en wat niet.

Resultaat

  • Je hebt gereedschap dat je helpt bij het aannemen van opdrachten
  • Je werkt consistenter en effectiever
  • Je zorgt voor duidelijkheid en transparantie naar je opdrachtgevers
  • Je wordt een professional in het aannemen van opdrachten 
  • Je neemt je werk serieus, waardoor jouw collega’s dat ook serieuzer zullen nemen

Opbouw van de training

De training bestaat uit één lesmodule van 4 uur. Allereerst verkennen we opdrachtgever- en opdrachtnemerschap: wat verstaan we daaronder? Dan zoeken we naar hoe wij het graag zouden zien, en waarom dat op punten nog niet zo is. Daarna gaan we oefenen met een fictieve case. Tijdens de training doe je tips, handvatten en inzichten op waarmee je beslagen ten ijs komt en waardoor je je sterker voelt in jouw rol als ondersteuner. We sluiten af met een aantal checklists die je morgen al kunt gebruiken als je een nieuwe opdracht aanneemt.

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).