Training

Kort, krachtig en kernachtig schrijven

Nu inschrijven Meer informatie
Kort, krachtig en kernachtig schrijven
Datum
05 oktober 2022
Locatie
Online
Duur
7 uur
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Als ondersteuner kun je de vraag krijgen om stukken te redigeren. Wat wordt er dan eigenlijk van je verwacht? Je ziet als ondersteuner heel veel documenten langskomen die niet altijd in even begrijpelijk en correct Nederlands zijn geschreven. Ook die ellenlange e-mails... kan dat niet korter? En dan: zelf zakelijke stukken schrijven. Hoe begin je, waar begin je, en hoe krijg je duidelijk op papier wat jouw bedoeling is? Wat kun jij doen vanuit jouw rol? Hoe kun jij bijdragen aan begrijpelijke en heldere stukken en concrete e-mailcorrespondentie?

Deze training geeft je tips en handvatten om:

  • aan de voorkant, nog vóór er een stuk is, een schrijfstructuur te leveren
  • structuur aan te brengen in een bestaand stuk
  • een halffabrikaat te maken aan de hand van een paar steekwoorden
  • zelf korte en effectieve e-mails en memo’s op te stellen.

Trainingsbureau Signaal maakt voor deze training gebruik van een tekstprofessional: tekstschrijver Marèse Peters van Tekstbureau Streep.

De training duurt twee keer een halve dag, kan in company gegeven worden, eventueel in combinatie met een andere training, of via een individuele inschrijving.

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).