Training

Risicomanagement voor ondersteuners

Nu inschrijven Meer informatie
Risicomanagement voor ondersteuners
Datum
21 september 2022
Locatie
Online
Duur
7 uur
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Als organisaties, projecten en programma’s kiezen voor risicomanagement, dan gebruiken zij dat als middel en methode om risico’s te voorkomen en/of om de gevolgen ervan te beperken.

Wat kun jij als ondersteuner met risicomanagement? Is dat niet te ver van je bed? Nee. Zonder dat je dat wellicht in de gaten hebt, doe je zelf ook al aan risicomanagement. Denk maar eens aan:

  • een plan B hebben: ‘Als het regent, hebben we een tent.
  • werken met een checklist en/of draaiboek: ‘Heb ik alles gedaan wat ik kon doen?
  • terugvalopties inbouwen: ‘Als dit niet kan, dan dat.
  • marges afspreken: ‘Potje onvoorzien, want het kan wat duurder uitvallen.

Binnen organisaties kun jij als ondersteuner heel goed assisteren bij de communicatie over en de beheersing van risico’s. Jouw centrale positie is hierbij een enorm voordeel. Door een aantal administratieve processen over te nemen en/of eraan bij te dragen, verlicht je de taken van het management.

In deze training leer je de basis van de methodiek (RISMAN), de techniek en het jargon. Met als focus: welke taken kun jij als ondersteuner oppakken, en hoe pak je dat aan? Je krijgt concrete tips en handvatten hoe jij jouw organisatie kan helpen bij het managen van risico’s.

De training duurt een halve dag, kan in company gegeven worden, eventueel in combinatie met een andere training, of via een individuele inschrijving.

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).