Training

Timemanagement voor PMO'ers

 • Leer hoe je effectiever en efficiënter kunt werken
 • Verzet meer werk in minder tijd
 • Ontdek hoe je rust en overzicht kunt bewaren
 • Ervaar dat de kwaliteit van je werk hoger wordt
 • Ondersteun je (project)manager nog beter
Nu inschrijven Meer informatie
Timemanagement voor PMO'ers
Datum
Nog onbekend
Locatie
(nog) niet bekend
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Over onze training Timemanagement

Als projectondersteuner, PMO’er of managementassistent wil je je werktijd en energie efficiënt inzetten. Dat vraagt om overzicht én inzicht. Hoe krijg je dat? Tijdens deze training krijg je handvatten en tips, waarmee je snel overzicht krijgt over de taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen én hoe je ze in de tijd kunt uitzetten. Je oefent met het stellen van prioriteiten en het managen van verwachtingen. Ook leer je hoe je je taken behapbaar maakt en je energie slim verdeelt.

Resultaat

 • Je hebt meer overzicht
 • Je krijgt meer rust
 • Je verzet meer werk in dezelfde tijd
 • Je maakt betere keuzes
 • Je voorkomt uitstelgedrag
 • Je levert hogere kwaliteit werk
 • Je houdt tijd over

Opbouw van de training

De training bestaat uit één lesmodule van 4 uur. We beginnen met voorbeelden uit je eigen praktijk, die je graag anders wilt aanpakken. Daarna bespreken we de stoorzenders die je als ondersteuner tegenkomt, en hoe je die kunt managen. Daarna gaan we oefenen: prioriteren, terugleggen en verwachtingen managen. We sluiten af met een lijstje gouden tips en dingen die je vanaf morgen anders gaat doen. 

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).