Training

Competenties: wat hebben we als team in huis?

Nu inschrijven Meer informatie
Competenties: wat hebben we als team in huis?
Datum
26 oktober 2022
Locatie
Online
Duur
7 uur
Kosten
€ 395,-
exclusief btw

Het is fijn als je, in je rol van ondersteuner, beschikt over competenties die jou helpen bij het uitvoeren van je werk. Bijvoorbeeld in de manier waarop je communiceert en/of samenwerkt. Je hebt vast ook wel een expertise: iets waar je supergoed in bent en wat je dus ook graag doet. Werk je samen met andere ondersteuners in een team? Dan kun je heel veel voordeel halen uit het combineren, stapelen en uitwisselen van deze competenties en expertises.

Bijvoorbeeld:

Combineren: er moet een grote klus geklaard worden. Als jij nu dit oppakt (omdat je daar zo goed in bent), doe ik dit onderdeel (omdat het mij beter ligt).

Stapelen: er moet heel veel worden uitgezocht. Met dit groepje van ‘pietjes precies’ gaan we de schouders eronder zetten (vele handen, licht werk). Zou jij dan onze mail en telefoons in de gaten kunnen houden? (Continuïteit).

Uitwisselen: morgen moet er een grote mailing uit. Dat vind ik moeilijk, als jij mij daar nu bij helpt, dan pak ik volgende week die notuleerklus van je over (collegialiteit).

In deze training leren jullie als team:

  • wat jullie competenties zijn en wie waarin een expert is
  • om jullie talenten slim in te zetten
  • of het wenselijk is om bepaalde vaardigheden verder te ontwikkelen of te verkrijgen.

De training is bedoeld voor ondersteuners in teams of duo’s. De training duurt een halve dag, kan in company gegeven worden, eventueel in combinatie met een andere training, of via een individuele inschrijving.

Over je trainer

Deze training wordt gegeven door onze vaste trainer Anne-Beth Broeders. Zij is gepokt en gemazeld in het vak van projectondersteuner. Zij deelt haar ruim 30-jarige ervaring graag met jou in deze praktijkgerichte en compacte training.

Anne-Beth Broeders

Anne-Beth Broeders

Trainer

Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

“Anne-Beth weet veel en heeft veel meegemaakt als professionele ondersteuner. Dat is zó waardevol om van te leren. Met haar lesgevende kwaliteit en schat aan ervaring mag je in je handjes knijpen als je een training bij haar kunt volgen!”

Karen Honing

Roostermaker, Mavo Muurhuizen

“Als je een inspirerende training wilt volgen, dan moet je bij Anne-Beth zijn. Zij heeft als ondersteuner bijna elke situatie al eens meegemaakt. Je kunt dus veel van haar leren. Daarnaast is ze hartverwarmend enthousiast. Ze maakt echt de sfeer in een groep. In haar buurt durven mensen open te zijn. Dat is de ideale omgeving om te leren.”

Herman Winkels

Herman Winkels

Senior Adviseur, BIMW

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten van een training?

Voor een training met open inschrijving betaal je € 395,- exclusief btw, per persoon per training. Trainingen die online worden gegeven kosten € 295,-. Bij incompany trainingen bespreken we graag met je hoeveel korting je krijgt: dat hangt onder meer af van het aantal deelnemers en jullie andere wensen en voorkeuren.

2. Zijn de trainingen op een specifieke branche gericht?

3. Wat is het minimale aantal deelnemers in een training?

4. Wat is het maximale aantal deelnemers in een training?

5. Zit ik er na mijn inschrijving aan vast?

Bekijk meer veelgestelde vragen

Meedoen met training

Inschrijven

Wat leuk dat je voor onze training kiest! Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je inschrijving is definitief zodra je onze bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Fijn als je ook je telefoonnummer invult. Dat gebruiken we alleen om last-minute wijzigingen aan je door te geven (bijvoorbeeld als de trainer ziek is of de locatie verandert).